Saltängsvägen 18, Västerås
Telefon +46 (0) 21 33 07 41

LEDIGA TJÄNSTER

Accu-Svenska AB är ett ledande svenskt företag inom Minimalsmörjning (MQL) och levererar tekniska lösningar för arbetsmiljöförbättringar till företag inom verkstads- och träindustri. Med vårt egenutvecklade Minimalsmörjningskoncept ersätter vi användningen av hälsofarliga skär- och kylvätskor för bland annat skärande bearbetning, plastisk deformation och träbearbetning.

Företaget har sitt säte i Västerås och har varit verksamt sedan 1996. På kontoret i Västerås arbetar idag ett antal personer och verksamheten har ett flertal återförsäljare ute i landet. Vidare har vi ett kontor i Polen samt samarbetspartner i Tyskland och Spanien.

Accu-Svenska är en dynamisk arbetsplats där du som medarbetare är utvecklingskraft i verksamheten. Vi bjuder ett öppet arbetsklimat, framåtanda och nytänkande och här har du som anställd en personlig kompetensutvecklingsplan för att leda dig framåt i dina arbetsuppgifter och fortsatta karriärutveckling. Kanske är du en av våra blivande kollegor?

Lediga Platser

Industriförsäljare

Har du erfarenhet från arbete i verkstadsmiljö? Har du kunskap om maskinbearbetning inom metallindustrin, plåtformning och/ eller träindustrin?  Vill du arbeta med teknisk försäljning?
Då kanske du är den person vi söker när vi nu rekryterar en industrisäljare till Accu-Svenska AB. Tjänsten är baserad i Västerås och innebär att självständigt initiera, underhålla och utveckla befintliga och nya kunder.
Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att i kontakter med industrikunder sälja våra unika Minimalsmörjningssystem, Ecolubric.
Du erbjuds en spännande och utvecklande roll som medarbetare i ett företag med produkter och system som ligger helt rätt i tiden. Accu-Svenska AB erbjuder som enda företag på marknaden ett helt miljöanpassat smörjningssystem till industrin. Vårt företag har både kunnandet och tekniken för att förbättra arbetsmiljö och hälsosituationen inom verkstads- och träindustrin. Vårt vegetabiliska smörjoljeprogram Ecolubric är helt fritt från tillsatser som kan orsaka skada på miljö och hälsa och uppfyller REACH kraven för användning inom industriella processer.
Som Industrisäljare ansvarar du för att med våra övriga medarbetare utveckla företagets försäljning genom att skapa långsiktiga relationer med befintliga och nya kunder. Du kommer också att ingå i arbetet med att bygga upp en återförsäljarstruktur i hela landet.

Utbildning/Erfarenhet
För att lyckas och trivas i rollen ser vi att du har någon form av teknisk bakgrund samt flera års framgångsrik erfarenhet inom verkstads- eller träindustri. Du har ett starkt intresse för externa relationer och sinne för affärer samt är intresserad att självständigt driva säljprocesser.
Du är målinriktad och är van att arbeta strukturerat. Som person är du drivande och handlingskraftig. Din sociala kompetens och lyhördhet gör att du har förmågan att etablera goda relationer med både kunder och kollegor. Goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort är ett krav.

Kontaktpersoner
Sverker Bihagen, VD
​​​​​​​tel: 070 572 72 82
sverker@accu-svenska.se